סרומה לאחר הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

14/06/2011 | 15:23 | מאת: נועה

קודם כל תודה רבה על תשובתך, לאחר החלפת השתלים בשנית נלקחו דגימות מן הנוזל הצהוב והגיעה תשובה של תרבית שלילית, לפי דבריו של המנתח הבדיקות יצאו תקינות.הצטברו לי שוב נוזלים שבוע לאחר הניתוח ולכן אינו יודע איזה טיפול לעשות לי מאחר והתשובות תקינות ואין לי דלקות או כאבים, רק הצטברות נוזלים והתנפחות השד. האם ישנה אפשרות להמתין לספיגת הנוזלים ללא נקזים? או הוצאת השתלים?או ניתוח? כמו כן רציתי לדעת האם באפשרותי להכנס להריון או שאין לזה השלכות ? תודה רבה לך חג שמח...

22/06/2011 | 20:03 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום נועה , הטיפול המומלץ ביותר הינו כריתה ושחזור ביחד בהצלחה,

מנהל פורום שחזור שד