התייעצות קלה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

24/10/2010 | 21:32 | מאת: יערה

ד"R מוסקנה שלום, עברתי נשני ניתוחים להקטנת חזה אצלך ואל ד"ר קליין יחד, לפני כ4-5 שנים. כיום, אני לוקחת גלולות כבר חודשיים ומרגישה נפיחות וגודש, כמו שאמר לקרות בדר"כ. בנוסף, במשפחה המורחבת שלי היו מרים של סרטן השד ועלינו להיות עירניים לכל דבר קטן. השאלה שלי היא- אני מרגישה לא בנוח , תחושה אשר לא כ"כ אופיינית לי ולמצב. האם כדאי לי לקבוע תור אליך או לד"ר קליין בנושא? תודה מראש

03/11/2010 | 09:35 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום יערה, אני ממליץ שתלכי לביקורת אצל כירורג שד על מנת שיוכלו לתת לך תשובה לכל שאלה הנוגעת לנגע או תחושה מוזרה בשד. בהצלחה במידה ויש עוד שאלות אני פה בשבילך, ד"ר רוני מוסקונה

מנהל פורום שחזור שד