מצב אחרי ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

03/06/2010 | 22:20 | מאת: לארי

שלום! אני עברתי ניתוח הגדלת חזה בשנת 2003 אצל ד"ר בורודובסקי,אחרי זה ילדתי 2 ילדים ( סה"כ יש לי 4 ) והנקתי אותם. חזה שלי במצב מצויין, אני גם עושה קצת ספורט. רציתי לדעת כמה זמן אני יכולה להיות עם אותם שתלים ומה הסכנה באם אני לא עושה ניתוח חוזר( המצב הכלכלי השתנה). האם זה יכול להתפוצץ מתישהו? תודה

24/06/2010 | 19:17 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום לארי, אין שום צורך בהחלפת שתלים.במידה ואת אחרי גיל 40 רצוי לבצע אולטרהסאונד להערכה של שלמות השתלים במידה ואת צעירה יותר אין אך מומלץ מידי שנה ללכת לביקרות אצל המנתח לבדוק שהכול תקין. ד"ר רוני מוסקונה

מנהל פורום שחזור שד