קרית אונו פינקס 11

דיון מתוך פורום  שחזור שד

19/05/2010 | 16:21 | מאת: אמא

שלום, בני בן 22 בחור בריא , שירת בצה"ל ביחידה קרבית. יש לו שדיים קטנות עם פיטמה קצת בולטת. יש לציין שמבנה גופו קצת מלא ואינו שרירי. בזמן האחרון זה מאד מפריע לו מבחינה אסטטית והומלץ לו ע"י כירורג ניתוח להסרת הרקמה מתחת לפיטמות. הייתי רוצה לקבל דעתך על ניתוח הנ"ל

30/05/2010 | 17:33 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום רב זהו ניתוח שאני מבצע הרבה ויש בו תוצאות טובות מאוד במידה וזה מפריע לבן שלך בהחלט ניתן לנתח ולשפר את המראה את יכולה לקרוא עוד על זה באתר שלי מקווה שעזרתי ד"ר רוני מוסקונה

מנהל פורום שחזור שד