מרווח בין השדיים

דיון מתוך פורום  שחזור שד

19/03/2010 | 10:02 | מאת: עדי

שלום, לפני חודשיים עברתי ניתוח להגדלת חזה. נכון להיום עדיין יש רווח משמעותי בינהם (אין חריץ!...) שאלותי הם: 1.האם זה קשור למבנה הבסיסי של השד לפני ההגדלה? כי לפני כן היה לי מאוד קטן כך שאיני יודעת אם היה מרחק משמעותי. 2.האם עדיין יש סיכוי שיתקרבו? 3.האם לדעתך יש פה צורך לשיחזור ניתוח? והאם גובים על כך תשלום נוסף? אודה לתשובתך המקצועית.

26/04/2010 | 18:12 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום עדי הרווח בין השדיים מותנה רבות בהחלטות הרופא המנתח, דהיינו בחירת מיקום השתל ובחירת סוג השתל. תרשמי לי תמייל ואשלח לך כתבה בנושא ד"ר רוני מוסקונה

26/04/2010 | 22:58 | מאת: עדי

תודה על התייחסותך לפנייתי. המייל שלי לשליחת הכתבה: [email protected]

מנהל פורום שחזור שד