בירור אחרי ניתוח שחזור diep

דיון מתוך פורום  שחזור שד

02/02/2016 | 23:15 | מאת: תומג

שלום, לפני שבוע בדיוק עברתי ניתוח כריתה ושחזור שד מרקמות בבטן (Diep), וכולם בביח התלהבו מהתוצאה .. מהלך הניתוח וגם האשפוז היה תקין.. לפני יומיים שוחררתי הביתה, ומאז אני שמה לב להתנפחות בשד , צבע נוטה לצהוב כחול הצדדים, וקשיחות.. האם זה טבעי ויכול להיות שזה תגובה רגילה אחרי ניתוח או שזה מצריך ממני חזרה למיון?? נקבעה לי פגישת ביקורת עוד שבועיים.

שלום לך, במידה והשד הולך ומתנפח במידה משמעותית עליך כמובן לפנות למיון בהקדם על מנת לשלול דימום באיזור. בהצלחה.

מנהל פורום שחזור שד