אחרי שני שחזורים לא מוצלחים

דיון מתוך פורום  שחזור שד

22/08/2014 | 02:26 | מאת: טלי

שלום רב. ליפני 8 שנים עברתי כריתה ושחזור עם מותחן בצד אחד והקטנה עם הרמה בצד שני. צד המשוחזר היה מעוות ולא סימטרי לכן ליפני 3 שנים שוב עברתי שחזור עם שתל אנטומי. במשך שנתיים עליתי במשקל משמעותי והמראה שוב השתבש. צד המורם צנח והישמין. צד המשוחזר נראה רייק מלמלה וקטן משמעותי מהצד השני. מה הסוג הניתוח הכי מתאים לי ורצוי שיהיה אחרון לפתרון בעיה אסטטית. תודה רבה.

טלי יקרה, שאלתך מאד ספציפית ותלויה במבנה הגוף ובמבנה השד שלך. ולצערי לא אוכל לענות עליה מבלי לראותך. כעקרון, שחזור עם שתל סיליקון לעולם לא יהיה זהה לשד השני, הטבעי והנפול יותר. השאלה היא עד כמה הם שונים זה מזה ואם החלפת שתל הסיליקון בצד המשוחזר והרמה חוזרת בצד הבריא עשויה לעזור. לפעמים אין ברירה ויש הכרח לעבור לשחזור אוטולוגי מרקמות שלך, בעיקר מדופן הבטן. בהצלחה.

מנהל פורום שחזור שד