כריתה דו צדדית ושחזור

דיון מתוך פורום  שחזור שד

23/01/2014 | 21:14 | מאת: מעיין

שלום, בחודש אוגוסט עברתי כריתה דו צדדית בבית חולים ציבורי, לאחר שהובחנו גידולים טרום טרום סרטניים עם שחזור מיידי עם מותחני רקמות. (ללא טיפולים והקרנות) בתחילת דצמבר סיימו להזריק בשני הצדדים את המים הפיזיולוגים לאחר שהגענו לגודל הרצוי. אבקש לדעת כמה זמן אפשר להשאר עם המותחנים מהסיבה שאין מקום בחדרי ניתוח. תודה מראש על תשובתכם

שלום לך מעיין, המותחנים יכולים להשאר זמן רב. למעלה משנה. מצוקת חדרי הניתוח היא לצערי בכל בתי החולים הציבוריים והתורים ארוכים. בהצלחה, דר משולם.

מנהל פורום שחזור שד