הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

05/11/2009 | 21:41 | מאת: רותי

חליתי לפני 6 שנים בסרטן השד עברתי טיפולים כימותרפים והקרנות לא עברתי שום כריתה בשד ולא ניתוח בשד ,רק הוצאות בלוטות הלימפה שאחת מהם הייתה נגועה (זנב שד שמאל )כיום אני בריאה וכמובן שעדין במעקב שאלתי היא האים אוכל לעשות הגדלת חזה מבלי לחשוש

09/11/2009 | 15:21 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום רותי, הכנסת שתלי סיליקון לאיזור מוקרן היא בעייתית, בעיקר עקב הסיכוי הגבוה ליצירת קפסולה בשד סביב השתל (מגיע עד 70% מול 5% בהגדלה רגילה) הכוונה היא לשד שאינו נמוש(לא כתוב ברור) רק כי אם נוקשה. בנוסף, הריפוי בשד מוקרן אינו זהה לריפוי בשד בריא כך שעלולה להיות בעיה גם בנקודה זו. רצוי תמיד לשאול את הרופא המנתח לגבי נקודה זו מקווה שעזרתי ד"ר רוני מוסקונה

מנהל פורום שחזור שד