ממוחזר ומעוות לי....

דיון מתוך פורום  שחזור שד

03/08/2013 | 20:37 | מאת: ורד

שלום, השד שלי עבר כריתה ושחזור לפני כחודשיים וחצי. לפני יומיים חשתי בעוות בשד , משהו שלא היה קודם. השחזור נעשה עי אלודרם וסיליקון. האם אני צריכה לחשוש או לחכות שנה? תודה

הי ורד, מה טיבו של העיוות? האם הוא קבוע או שהוא בא וחולף בעיקר בזמן תנועת היד? אם העיוות הוא קבוע, התייעצי עם הכירורג המטפל. יתכן שהשתל הסתובב בכיס. בכל מקרה, יש להמתין לפחות חצי שנה לפני ניתוח תיקון. בהצלחה, דר משולם.

04/08/2013 | 16:39 | מאת: ורד

תודה על התיחסותך האם ניתוח תיקון הוא בגדר האחריות שהמנתח נותן?

מנהל פורום שחזור שד