נשים שעברו כריתה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

30/10/2012 | 09:13 | מאת: אן

אני מעוניינת לדבר עם נשים שעברו כריתה מלאה דו צדדית. אם אפשר נשים שנעשה להן כריתה מניעתית עוד יותר טוב. הנני שוקלת כריתה מפחיתת סיכון עקב היסטוריה משפחתית. תעזרי לי בבקשה להגיע לקבוצה כזו או לקיים קשר כזה? תודה

הי אן, את יכולה לפנות לעמותת ברכה בכתובת www.bracha.org.il כמו כן תוכלי לשלוח לי את כתובת המייל שלך דרך "צור קשר" באתר שלי www.dr-sagitmeshulam.com ואשמח לשדך בינך לבין נשים שעברו את התהליך. בהצלחה!

27/01/2013 | 21:47 | מאת: ליאת

הנני בת 34 גם אני בעלת היסטוריה משפחתית, אימי חלתה ונפטרה מסרטן שד גרורתי. ראשית הייתי שמחה גם לשוחח בנושא עם נשים שעברו כריתה מונעת ואשמח שיפנו גם אותי לנשים שעברו כריתה או כריתה מונעת, אני חליתי גם בdcis -טרום סרטן שד שמאל קיבלתי הקרנות וטמוקסיפן מזה 3 שנים, ולא נשאית של brca 1+2 , שנית בהקשר זה רציתי להתייעץ עם רופאת הפורום האם ממליצה לאור הסיפור המשפחתי ולאור זה שכבר חליתי אמנם בצורה מינימלית, האם מומלץ לי לעבור כריתת שדיים מונעת? אודה לתשובתך בנושא [email protected]

מנהל פורום שחזור שד