הצטברות נוזלים בתוך השד לאחר הגדלה

דיון מתוך פורום  שחזור שד

31/01/2012 | 10:58 | מאת: יפית

שלום רב, אני עברתי הגדלה לפני שבועיים וחצי. יש לי הצטברות נוזלים בתוך השד אחד והשד קצת גדול מהשני . האם זה נחשב לסיבוך? מה ניתן לעשות עם זה? האם זה מסוכן? חשוב לציין שאני נבדקת אצל רופא שלי והוא המליץ לי על מעקב שבועי, אך לא הסביר לי מה הסיכונים בכך. תודה מראש על התשובה.

01/02/2012 | 19:46 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום יפית, נוזל בתוך השד לאחר ניתוח אינו נחשב לתופעת לוואי או סבוך רציני אני מסכים עם הרופא המטפל שכדאי לחכות,קרוב לוודאי שהכל יסתדר,יש מקום לטיפול אנטיביוטי אם יש הפרשה כלשהיא או אודם בשד. בברכה, ד"ר רוני מוסקונה

01/02/2012 | 21:18 | מאת: יפית

מנהל פורום שחזור שד