אי שקט וקימה ממצב ישיבה כל הזמן

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/11/2009 | 16:45 | מאת: יפי

אבי אחוז תזזית הוא קם ויושב קם ויושב , יש לו בעיות ראייה אז קורה שהוא נתקע וצריך לכוון אותו שוב לישיבה, זה מתיש את המטפל, נשמח לקבל ייעוץ. אבי חולה בדמנציה ווסקולרית קיבל אירוע ב-2004 , ונראה שלפני שלושה חודשים נעשתה החמרה בראייה אולי קיבל אירוע שלא היינו ערים לו. יש הדרדרות במצבו נהייה יותר סיעודי עדיין מתהלך אבל צריך המון השגחה שלא ייפול מה עושים. הוא מקבל 1 סירקוול בבוקר עם חצי קלונקס , חצי מירו בצהריים, 2 סירקוול בחמש בערב עם חצי קלונקס , ועוד קלונקס לפני שינה. הקלונקס הוא 0.5 וסירקוול 25 מילי

23/11/2009 | 09:04 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום יפי, השילוב של החמרה ומצב אי-שקט, הפרעת ראייה ושילוב תרופות מהסוג שאבא מקבל, מחייב הערכה דחופה של מצבו, כולל אפשרות גורמים שניתן לטפל בהם כגון דמם מוחי סובדורלי כרוני. ממליץ על הערכה דחופה ביותר. בברכת בריאות טובה, ד"ר אליורטמן, מנהל מרפאות "מרחב", קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר