בהול!!!!

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

15/12/2011 | 17:30 | מאת: מאיה

שלום אני בת 34 וחצי , יש לי הפרעות ריכוז וגם היו לי תקופות ארוכות מחשבות טורדניות קשות , בזמן האחרון שאני נוהגת לאיזה מקום אני מרגישה מן הרגשתחוסר ביטחון במח כאילו לרגע אני לא בטוחה שזוהי הדרך והאמת שאני נוסעת בדרכים האלה מיליון פעם , ההרגשה הזו גורמת לי לדפיקות לב מואצות , מה עושים??? פונים לנירולוג , זה סיכוי גבוה מעכשיו למחלה ארורה אלצהיימר , בבקשה תענה לי אני ממש בחרדות תודה מיה , התחושה המוזרה הזו מלווה אותי לא מעט בשנה האחרונה

25/12/2011 | 10:33 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום מאיה, קודם כל אני רוצה להרגיעך בנוגע למה שתארת לא מדובר במחלת אלצהיימר. בסימנים שתיארת הם יכולים להיות על רקע נפשי. הפרעה אובססיבית קומפולסיבית, חרדות וייתכן גם הפרעות קשב ממליץ לפנות לפסיכיאטר אפשר גם אצלנו. בברכה, ד"ר אלי ורטמן מרפאות מרחב קרליבך 13

מנהל פורום אלצהיימר