סימנים משונים לאלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

27/06/2011 | 19:58 | מאת: רותם

שלום לך התבקשתי לשאול שאלה בשם אישה, שככל הנראה לבעל שלה יש אלצהיימר התחלתי, אני יודעת שהוא לוקח תרופות, איני יודעת מהן. לשם האטת קצב המחלה. לפני מספר חודשים הגיעה שכנה לאותה אישה, ואמרה שהיא שמעה ממשפחה שהבת שלהם שהיא עם תסמונת דאון, שאותו גבר של אותה אישה הטריד אותה. היום, קרה שוב מקרה עפ"י דברי אותה אישה, הגיע מישהו שכן, ממול ואמר שאותו גבר הטריד את הבת שלו, הוא עקב אחריה במדרגות, וכנראה אמר כל מיני מילים. אני אישית מכירה את הזוג הזה, ומכירה את האדם הזה, יודעת שהוא אדם מכבד מאוד את הבריות ומאוד מנומס. ומאוד משונה לי ההתנהגות שלו. האם יש קשר לאלצהיימר ולמקרים הללו? אישתו ממש זועקת לעזרה, ולא יודעת מה לעשות, וביקשה ממני לעזור לה. תודה

10/07/2011 | 09:25 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום לך , תודה על פנייתך. על סמך סיפורך קשה לדון האם לאדם זה יש מחלת אלצהיימר או ירידה קוגנטיבית אחרת . יש צורך לבדוק אותו. אך ללא קשר למקרה זה - לחולים עם ירידה קוגנטיבית יכולים להיות הפרעות התנהגות . אנו ממליצים לפנות לרופא המטפל לטיפול . יש אפשריות להגיע אלינו להערכה מלאה . בברכה ד"ר אלי ורטמן "מנהל מרפאת מרחב" רליבך 13 תל אביב 03-5613737.

20/11/2011 | 18:28 | מאת: אור

אתה מזמין להגיע אליך?האם אתם מרפאה פרטית או רפאה שאפשר להגיע אליכם דרך קופ"ח מאוחדת".חשוב לי לעשות בדיקה יסודית ובתנאים אופטימלים לאבי,לדעת שזה אכן אלצהיימר ולתת לו את הטיפול הטוב ביותר,כמובן להעזר במקומות הטובים ביותר. אם הטיפול במרפאה שלך הוא פרטי,האם הקופה משתתפת?האם ביוח רפואי פרטי משתתף?אשמח לתשובות ברורות ומהירות עם טלפון

מנהל פורום אלצהיימר