חוסר שינה אצל חולה אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

22/07/2018 | 04:06 | מאת: דבורי

מטפלת בבן זוגי כבר 9 שנים. בשנה האחרונה כמעט ואינו ישן. אין 3 שעות רצופות. למרות כדורי שינה. כתוצאה מכך אני לא ישנה בכלל ומתמוטטת. מה לעשות?

22/07/2018 | 06:38 | מאת: פרופ, כרמל ערמון

לדבורי שלום רב, נשמע שאת מעבר מצב של התשה. התיעצי שוב עם רופא המשפחה או הנוירולוג המטפל, לגבי טיפול תרופתי יותר אפקטיבי. לחליפין -- פני עם בעלך ליעוץ נוסף /חוות דעת נוספת לגבי הטיפול בקשיי השינה שלו. עקרונים פשוט יותר אם מי שמכיר אותו ייעץ. בברכת בריאות לשניכם, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר