אקסלון 5 גורם לגירוי חזק בגב

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

26/03/2017 | 23:19 | מאת: שוש

אימי בת 77 וחלתה באלצהיימר. מקבלת כדורי ממוקס 20 מ"ג ובמקביל מדבקות אקסלון 5. היא מתלוננת על כך שכשהיא מוציאה את המדבקה העור אדום ומגורה למשך כשלושה ימים וזה מציק לה. כמובן שהיא שמה מדבקה כל יום במקום אחר, אבל נוצר מצב שהיא כל הזמן מגרדת את הגב במקומות שונים ואפילו מתקשה לישון מזה. מה ניתן לעשות?

28/03/2017 | 18:12 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשוש שלום רב, 1. כדאי לשוחח עם הרופא שרשם את המדבקות. 2. יש אופציה לתת התרופה בכדורים. 3. יש אופציה, עדיפה פחות, לנסות לטפל בתגובת הגרוי המקומי. אני משוכנע שהרופא של אימך יוכל לעזור לפתור הדבר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר