שאלה בעקבות הכתבה ב YNET

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

17/05/2012 | 17:59 | מאת: שיר

היי, לבני בן ה-6 יש תופעה שאנו קוראים לה אוזן אדומה. ברגעים מסויימים האוזן נהיית אדומה, נפוחה וחמה. מאוד מרגיע אותו כשמים משהו קר על האוזן. בהתחלה היינו שמים לו פניסטיל ג'ל וזה היה עוזר ואחר כך קנינו אלוורה וגם זה מרגיע אותו. האם מה שיש לבן שלי זה קשור לאנגיואדמה? אשמח לתשובה תודה, שיר

04/07/2012 | 21:18 | מאת: בשמת פרידנרייך

שלום שיר, בדר"כ אנגיואדמה תורשתית לא תופיע כהתנפחות במקום אחד בלבד. לאורך זמן ההתקפים מתרחשים במקומות שונים בגוף. בכל מקרה על מנת לוודא את הנושא, יש לפנות לקופת החולים ולעשות בדיקת דם לחסר באנזים C1 ו-C4 בברכה. בשמת פרידנרייך, יו"ר עמותת אדמה

04/07/2012 | 22:04 | מאת: טלי לוי

שלום התיאור שלך אינו מתאים לא"א תורשתית היות והבצקות באא"ת אינן מגיבות כלל לשימוש בנוגדי אלרגיה מומלץ לפנות לבירור וייעוץ אצל רופא מומחה לאלרגיה טלי

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית