כל הכבוד על הכנס אתמול.

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

16/11/2009 | 15:58 | מאת: ליאור

ומזל טוב על פתיחת הפורום.

16/11/2009 | 16:39 | מאת: טלי לוי

תודה רבה! מאחורי הכנס עומדים הרבה אנשים וחברות שתמכו בנו- גם כספית, גם בתרומת מוצריהם וגם תמיכה באופן פעיל. להם מגיע תודה ענקית!!! וכמובן תודה מיוחדת לכל אחד ואחד מהאנשים שהגיעו לכנס- חולים, בני משפחה וחברים- ובכך נתנו יד למאבק שלנו להכרה במחלה. ההענות לכנס היתה מלאה- מה שמעיד כי חולי אנגיואדמה תורשתית בישראל זקוקים למידע, לתמיכה, ובכלל- להיות בקשר עם אנשים אחרים שיכולים להבין אותם יותר מאשר כל אחד אחר. כולי תקווה כי זו רק ההתחלה ושבאמת נצליח להביא לשינוי ולשפר את איכות חיינו.

21/11/2009 | 20:05 | מאת: כרמית

עברו כבר מספיק ימים כדי לעבד ולעכל את כל התחושות שעלו בי בעקבות הכנס. ראשית ברצוני לציין את טלי וכל מי שלקח חלק - שאפו! איזו מקצועיות, סדר וארגון - קשה לדמיין את כמות העבודה והלחץ שקדמו ליום זה. שנית - יצאתי נרגשת מאוד ומלאה בבטחון שיש לי על מי להשען , יש במי להעזר , אנחנו לא חבורת מוזרים בודדים בעולם. תודה ע-נ-ק-י-ת

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית