האם זה אנגיואדמה ?

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

03/05/2010 | 23:22 | מאת: ללי

בעקבות בצקות בענבל נשלחתי לבדיקות ולהלן התוצאות החשובות: Esterase Inhibitor C1 32.8 בתוך התחום Complement-C4 27 בתוך התחום Complement-C3 164 בתוך התחום האם בכל זאת יתכן וזה אנגיואדמה ? הבצקות היו בסמוך למועד המחזור ( אני בת 37 ). תודה

06/05/2010 | 12:30 | מאת: ליאור

אני לא רופא, אבל ככל הנראה זה לא אנגיואדמה. מצד אחד זה מצוין, מצד שני את עדיין צריכה לגלות מה יש לך. כדאי להיוועץ ברופא.

12/05/2010 | 23:15 | מאת: ללי

14/05/2010 | 08:58 | מאת: טלי לוי

אנגיואדמה זה שם כללי להופעת בצקות במקומות שונים בגוף- זהו תסמין נפוץ שיכול להופיע בעקבות מספר רב של מצבים בריאותיים, מחלות, מצבי אלרגיה ועוד. סוג מאוד נדיר של אנגיואדמה הוא אנגיואדמה תורשתית. לפי בדיקות הדם נראה שרמת האנזים אצלך תקינה אבל הייתי ממליצה בכל זאת לפנות לאחד מהרופאים המומחים לאנגיואדמה תורשתית ולהתייעץ איתם לגבי מצבך. יש להם הרבה ניסיון עם מחלת אנגיואדמה תורשתית ועם מחלות דומות ולדעתי הם הכתובת לבירור הבעיה ממנה את סובלת. אלה המרכזים הגדולים בארץ המומחים לאא"ת ואלרגיה: http://www.edema.co.il/page.asp?id=5 בהצלחה והמון בריאות

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית