חוסר בכדור DANOL

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

20/03/2010 | 00:08 | מאת: ניסים

שלום, מתשובה שקיבלתי מבית המרקחת הפסיקו לייצר את כדור DANOL שהוא הטיפול במחלת האנגיואדמה, השאלה איזה כדור מחליף אותו? אני כבר שבוע ללא טיפול.. תודה

06/04/2010 | 13:38 | מאת: ליאור

גם אני הזמנתי מזמן ועדיין לא התקשרו להגיד לי שהגיע. הבנתי שזה מחסור זמני. בכל מקרה תנסה לדאוג לעצמך לפירזיר ליתר בטחון.

07/04/2010 | 10:57 | מאת: טלי לוי

שלום, בבירור עם חברת התרופות המשווקת את דנול מתברר כי ישנו מחסור זמני בתרופה. נציגי עמותת א?ד?מ?ה נמצאים בקשר עם נציגי חברת התרופות ופועלים ע"מ לחדש את המלאי בהקדם. פרט לכך, כפי שכתב לך ליאור- מאוד מומלץ להשיג תרופות נוספות אשר יעזרו בזמן התקף (פירזיר, ברינרט), במיוחד לאור העובדה שהפסקת ליטול דנול. אשמח לעזור בכל בעיה או שאלה נוספת טלי [email protected]

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית