חשד לאנדיואדמה תורשתית

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

22/01/2016 | 19:01 | מאת: חני

לאחר כישלונות רבים באבחנות רבות, רופאת המשפחה העלתה את האפשרות הזו ומקריאה נרחבת באינטרנט נתקפתי פחדים... בת 29, ההתקפים התחילו לאחר הלידה (לפני שנה וחצי) אם בני בטעות נותן לי מכה באזור הפנים (סנטר, שפתיים, לחי) תוך כמה שעות אני מתנפחת מאוד באותו אזור ובסביבתןלא מסוגלת לצאת מהבית, השפתיים בתחושה של התפוצצות. אין כאבי בטן עד כה. בהתחלה לקח לזה מעט זמן לעבור, עכשיו כמה ימים נוראים.. מכיוון ואני מאומצת אינני יודעת אם זה תורשתי. נשלחתי לבדיקת דם.. אז עד אז, מס שאלות- האם מהרקע שסיפרתי אפשרי להסיק שזו אנגיואדמה תורשתית? האם בני יקבל את המחלה הזו במידה וזה נכון?

בהחלט כן. חשוב לראות את תוצאות בדיקות C4 וכן C1esterase Inhibitor אם הן מעידות על בעייה אשמח שתגיעי למרכז לאנגיואדמה בשיבא להמשך אבחון ותכנית טיפול

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית