הכרה בביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

06/01/2015 | 15:14 | מאת: דידי

שלום, ל 4 ילדי יש אנגיואדמה תורשתית. (בגילאים 9,6, ותאומים בני 2). לשני הגדולים יש במומצע התקף פעם בשבוע. דבר שמצריך ההיעדרות ממקום העבודה לעיתים תכופות. האם ביטוח לאומי מכיר במחלה זו כנכות? האם יש עזרה כלשהיא? אשמח לתשובה

אנחנו מנסים להשיג הכרה של בט"ל בחולי אנגיואדמה- מאחר ומדובר במחלה כרונית עם השלכות משמעותיות על התפקוד, הוצאות רבות עקב טיפולים רפואיים והיעדרות מהעבודה והלמודים. עמותת חולי האנגיואדמה (בניהולה של גב' עליזה דולב) יכולה לעזור לך למצוא ייצוג של עורך דין למטרת תביעה לבט"ל. במרכז לאנגיואדמה אנו מסייעים על ידי כתיבת מכתבים רפואיים לגורמים המתאימים.

מתייחס לשאלה הקודמת

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית