מערכות המשתתפות באנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

27/10/2014 | 13:53 | מאת: נעמה

שלום טלי וד"ר רשף אני (נעמה) ושוהם תלמידות בכיתה י"ב ואנו חוקרות את מחלת האנגיואדמה תורשתית במסגרת פרוייקט במגמת רפואה . אחד מהנושאים עליהם אנו מתבקשות לכתוב הוא הסבר על אנטומיה ופיזיולוגיה של מערכות המשתתפות במחלה אך לא ידענו מהי המערכת הנפגעת, נשמח אם תוכלו לעזור לנו עם נושא זה . תודה רבה שוהם ונעמה.

שלום לכן יש באינטרנט חומר רב על המנגנונים ובכלל זה גם חומר בעברית. חפשו תחת הערך אנגיואדמה תורשתית, לדוגמה ב- http://www.wikirefua.org.il

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית