בצקות

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

07/10/2014 | 20:27 | מאת: דינה

שלום! אני בת 51.בשנתיים האחרונות אני סובלת מבצקות(נפיחויות) בעפעפיים עליונות.ההתקפים היו בהתחלה פעם במספר חודשים,אך לאחרונה זה קורה פעם בחודש/שבועיים-תלוי בחודש.כל פעם זה קורה בעין אחרת-פעם בשמאל ופעם בימין.הבצקת עוברת בעצמה במשך 12-24 שעות.בזמן האירוע העפעף נראת כמו בלון ורוד מלא מים.רופא עיניים לא יודעים איך להתייחס לתופעה.עברתי בירור מקיף כולל בדיקת דם שעשה ד''ר בוריס והכל היה תקין.אני לא משתמשת באיפור,לא מקבלת תרופות ,לא יודע לי על אלרגיה.האם יש מצב שלמרות הבירור המעבדתי,מדובר באנגיודמה? תודה. דינה

בצקות המופיעות רק באיזור העפעפיים יכולות לנבוע מדלקת של הלחמיות, הפרעות בניקוז הדמעות או תגובה של העור לחמרי איפור (אלרגיה למגע). אני מציע שתתיעצי עם רופא עיניים.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית