טיפול חדש לאנגיואדמה??

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

07/09/2014 | 11:19 | מאת: שוש

שלום רב, אימי סובלת מאנגיואדמה וחברה סיפרה לה כי בתוכנית של פרופ' רפי קרסו דיברו על תרופה חדשה שנמצאה על ידי ד"ר רשף. האם נכון הדבר? אם כן, היכן ניתן למצוא פרטים על תרופה זו? תודה!

14/09/2014 | 11:18 | מאת: טלי לוי

שלום רב, נכון להיום יש 2 תרופות שקיימות בעולם וגם בארץ- אחת מהן בשימוש מזה עשרות שנים בארץ ובעולם (BERINERT) והשנייה קיימת מספר שנים (FIRAZYR). לשמחתינו הרבה שתי התרופות כלולת בסל התרופות וזמינות למטופלים בהתאם לקריטריונים מסויימים. בארץ יש מספר מרכזי טיפול שמומחים במחלת אנגיואדמה תורשתית ובאתר של העמותה את יכולה לקרוא על אותן מרכזים ולקבוע תור לפי איזור מגורייך- שם יכוונו אותך לגבי התרופות, אישורים מרשמים וכו'. WWW.EDEMA.CO.IL מידע נוסף על התרופות אפשר למצוא באתר של העמותה בהצלחה!

ואושרו בהרחבת סל הבריאות: פיראזיר, ברינרט, רוקונסט. אנחנו משתתפים במחקרים עולמיים הכוללים גם תרופות נוספות, או שיפור של התרופות הקיימות. העתיד מביא בשורות טובות לחולי האנגיואדמה!!!

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית