התקף של כאבי צד נוראיים בצד שמאל

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

19/11/2009 | 18:52 | מאת: חולה אנגיואדמה

תחילת התקף היום בבוקר כאבים עזים בצד שמאל למטה . מרגישים נפיחות פנימית.. האם זה הכבד? האם זה הטחול? האם זה מסוכן וכדאי לפנות לבית החולים או שזה התקף רגיל כאב ביטני שיעבור? ההתקף של בעלי שממש ממש לא מוכן לשמוע על בתי חולים. התקפים פעם בחודש של כאבי בטן.. ידיים ורגליים... בדרך כלל. נפיחות פנים ואישפוז לאחרונה לפני חמש שנים.

התקף בטני משפיע בעיקר על דופן המעיים וגורם לחסימה שלהם. הכבד והטחול בדרך כלל לא מעורבים בהתקף. מציע שתפנו למרכז לאנגיואדמה כדי להחליט על טיפול שיימנע את ההתקפים או על אופן הטיפול בזמן ההתקף עצמו. חולה שמטופל ומאוזן כראוי לא צריך לסבול מהתקפים כמעט בכלל.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית