שאלה להבהרה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

02/04/2013 | 13:13 | מאת: שאלה

שלום, ביצעתי בדיקות דם לאחר תגובה אלרגית שפיתחתי, פריחה מגרדת בחלקי הגוף למקור לא ידוע, עבר חודש וחצי מאז. כעת אני בבדיקות לגלות במה מדובר. באחת מן הבדיקות הייתה בדיקה: Esterase Inhibitor C1, כאשר המינ' מופיע 19 והתוצאה שלי יצאה: 17.7 מה זה אומר בדיוק? האם יש ממה לחשוש? מה זו הבדיקה הזו?

07/04/2013 | 10:37 | מאת: שאלה

28/04/2013 | 23:43 | מאת: טלי לוי

שלום אני מציעה לך לפנות לבירור מקצועי ואחראי באחת ממרפאות אנגיואדמה תורשתית, שם ניתן יהיה לאבחן או לשלול את המחלה על ידי רופאים המומחים לאא"ת רשימת המרכזים העיקריים ברחבי הארץ נמצאת באתר של עמותת "אדמה" בהצלחה!!

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית