אנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

17/12/2012 | 20:59 | מאת: אשר

שלום דר רשף שמי אשר בחור בן 46 לאחרונה חוויתי 3 התקפים עם נפיחות בפנים ובשפתיים בתדירות של אחת לשבוע. ללא ירידת לחץ דם, בבדיקות דם רמות C1,C4 תקינות טרם בדקתי תפקוד C1 INHIBITOR הרופאה טוענת שלא יכול להיומצב של אלרגיה כי לא היה מלווה בגרד ובפריחה על העור ושלחה אותי לתל השומר לבדיקת תפקוד C1 מה דעתך ?

אנגיואדמה עם C1Inhibitor תקין היא יחסית נדירה- אבל עד שלא תבצע בדיקה תפקוד האנזים (Functional C1INH) לא תדע. הבדיקה מתבצעת רק במעבדה של המרכז לאנגיואדמה ב"שיבא".

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית