אורטוקריה מתפשטת בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

15/07/2019 | 19:20 | מאת: בדוי

צהריים טובים פרופסור... לפני כשבועיים התגלה אצלי אורטוקריה שמתבטאת בנפיחות קיצונית בכל הגוף ומתפשטת טופלתי במיון בעירוי של סטרואידים נוזליים ומאז במעקב אצל פרופסור שמואל קיוויתי ביקרתי אצלו שלוש פעמים במהלך העשרה ימים האחרונים וכדורי הטלפס וההזרקות סטרואידים היו אמורים לתת לי מענה של שקט אך הם לא נותנים והוא מעדיף שלא לתת עוד זריקות וכרגע קיבלתי עוד כדור ללילה בשם מונטלוקאסט... רציתי לשמוע חוות דעת נוספת ולכן פניתי אלייך אשמח לקבוע איתך פגישה בכל דרך כדי שתוכל לראות את המצב שלי. תודה רבה והמשך יום נעים

אורטיקריה היא מחלת עור אשר מופיעה בדרך כלל ללא סיבה או גורם ברור. יש דרכים לטפל במחלה זו ולהפחית את הסבל. הפורום לא מיועד למתן חוות דעת על טיפולים שנתנו רופאים אחרים. אנא קבע פגישת ייעוץ אצל רופא מומחה.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית