איך מאתרים איזו אנגיואדמה יש לי?

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

18/10/2018 | 14:16 | מאת: יוני

הי, מזה ה8 שנים האחרונות יש לי התנפחויות בגל מיני מקומות בגוף ( ידיים, רגליים, זרועות, איבר מין, לשון, שפתיים וכו). לפני כשנה רופא אבחן אותי כחולה באנגיואדמה - אבל לא ברור לי איזו סוג ( תורשתי, נרכש כתוצאה מאלרגיה / תרופות) ומה ההשלכות? כל הבצקות שהיו לי היו מגרדות, לא נמצאה אצלי שום אלרגיה לפי בדיקות דם. מה הבדיקה לאיתור אלרגיות המקיפה ביותר? האם יש השלכות לאנגיןאדמה מעבר לבצקות?

באופן כללי מבחינים בבצקות על רקע אלרגי (עקב פעולת היסטמין) או על רקע אחר (עקב פעולת ברדיקינין או מסיבות אחרות) ככלל, תופעה שנמשכת זמן רב או חוזרת שוב ושוב מחייבת בירור על ידי מומחה בתחום

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית