בעקבות מחר הקושר קאנאביס לאנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

31/03/2018 | 14:00 | מאת: עידו

לאחר שראיתי שפורסם מחקר שנעשה בסורוקה על ההקשר, גם בפייסבוק בקבוצת אנגיודמה הבינלאומית מספרים החולים כי קאנאביס רפואי עוזר להם. אשמח לדעת את דעתך והאם אתה רואה בזה משהו שיכול להקל או אף פתרון?

שלום רב לא ידוע לי על מחקר רציני (!) הבודק השפעת קאנביס על אנגיואדמה. מתנהלים כעת מחקרים בתרופות חדשות, נוסף לאלו שכבר נרשמו בישראל. תוכל להצטרף למחקר קיים שאושר על ידי כל הגופים המוסמכים לבצע מחקרים בבני אדם. בברכה, ד"ר אבנר רשף מנהל המרכז לאנגיואדמה המרכז הרפואי ברזילי, אשקלון

19/05/2018 | 14:04 | מאת: רחל פחימה

אני סובלת ממחלה הרבה זמן

פרט לדיווח האנקדוטי (לא מחקר) של סורוקה מלפני מספר שנים, לא נעשה מחקר רציני על השפעת קנאביס על התקפי אנגיואדמה. ...והקונה ייזהר...

09/05/2019 | 00:43 | מאת: עידו

באם מנסיון של עשור כמעט כל סוגי הכדורים משככי כאבים גורמים להתפרצות בצקות( אנגיואדמה אדיופטית)שהן בעיקר השפתיים פה וגרון, אם יש הצדקה להקלה דרך שימוש בקנאביס רפואי?

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית