בצקות חוזרות בפה ובאצבעות

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

05/04/2017 | 19:48 | מאת: גילי

בשנים האחרונות מידי חודש שלושה מתנפחות לי השפתים פעם למטה פעם למעלה פעם חלק ימיני ופעם שמאלי שממש מעוות לי את הפנים בנסוף מידי פעם יש לי גרד ברגלים או באצבעות הידים כולל נפחות עשיתי בדיקה אצל אלרגן לאנדגיומה שיצאה שללית אך שאני רואה תמונות של ארגיה בצקתית זה בדיוק מה שיש לי ... מה עלי לעשות והיכן ניתן לבדוק זאת

מהתרשמות ראשונית נראה שמדובר בתופעה הנקראת "אורטיקריה". תופעה זו עלולה להתרחש בעקבות מתן תרופות מסוג NSAID (נוגדות דלקת לא סטרואידליות) כגון אדביל, נורופן, וולטרן וכיוב' או אפילו עקב רגישות למזון. עליך לעבור בירור אצל מומחה ואם התופעות חוזרות בתדירות גבוהה- לקחת באופן קבוע אנטי-היסטמין.

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית