כן או לא

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

18/05/2012 | 19:06 | מאת: א.מ

בני סובל מזה כמה שנים מנפיחות בלחי שנמשכת כיום אחד ללא כאבים, רופאים במחלקת פה ולסת לא מצאו מה יש לו,בן היתר הוא גם עקר שן ועדיין התופעה חוזרת אחת לכמה חודשים. האם זה יכול להיות אנגיואדמה ואיך מאבחנים זאת . בתודה מראש א.מ ,

04/07/2012 | 21:11 | מאת: בשמת פרידנרייך

שלום לך, על מנת לבדוק האם ילדך באמת לוקה במחלה, את צריכה לגשת לקופת החולים ולבקש בדיקת דם ספציפית לאיתור חסר ב- C1 וחסר ב- C4 לאחר שיגיעו התוצאות את יכולה לפנות לאחד מהמרכזים המטפלים במחלה בארץ, בבית החולים איכילוב, תל השומר, בלינסון או בני ציון בחיפה ושם ישמחו לעזור לך ולכוון אותך. במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלי ישירות למייל. [email protected] בברכה. בשמתפרידנרייך, יו"ר עמותת אדמה

חשוב שמומחה למחלה יאבחן באופן מדוייק במידה ומדובר בחסר של מרכיב חיוני בדם - C1Inhibitor יש אפשרויות חדשות לטיפול

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית