בעיות הירדמות ושינה אצל בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

14/08/2013 | 12:26 | מאת: יעל

יש לי תאומים בני ארבע וחצי ואחריהם בן בן 2.5 בין שבע לשבע וחצי כל ערב הם נכנסים למיטה לאחר מקלחת ארוחת ערב וכו הם באותו חדר , הוא בלול והם במיטת נוער הם נשכבים יפה במיטות ולאחר מקסימום חצי שעה נרדמים,הם שוכבים בשקט לא קמים ונרדמים הבן הקטן משחק איתי, יוצא מתחיל לרוץ בבית ..אני מחזירה אותו וכך זה יכול להיות 20 פעם התחלתי לשבת לידו הוא שוב קם מתישב ...וחוזר חלילה הוא יושן במעון כשעה וחצי בין 12 לאחת וחצי שזה נורמלי לחלוטין ואמור להירדם ב 8 בערב איך אני אמורה להתנהג איתו כשיוצא מהמיטה לדעתכם? או בכלל כשאני יושבת לידו והוא צוחק ומדבר וקופץ ועושב דברים בדווקא. אשמח לעיצה כי אני מיואשת ולא הזכרתי את זה שכל לילה לקראת אחת הוא מגיע לישון לידי וכך ישן עד הבוקר

15/08/2013 | 07:28 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הישיבה על ידו במרחק (ליווי בהרדמות) נכונה אולם תוך כדי הצבת גבולות וללא אינטראקציה. בד"כ אם עושים זאת נכון תוך מספר ימים משך ההרדמות מתקצר.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים