הפרעת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

07/04/2013 | 11:55 | מאת: קארין

יש לי ילד עוד כמה חודשים הייה 6 משהו היה תינוק היה לו קשיים בשינה . כיום בני סובל מאוטיזם ובעיות שמיעה לקחתי אותו מספר פעמים לניורולוג והוא לא ידע מה לעשות יש לציין שבני אף פעם לא ישן צהריים הוא קם בשעה 6:30 בבוקר וישן רק בשעה 12 בלילה אחרי מיליון ניסיונות איך להרדים אותו ולפעמים גם הוא גולש לשעות יותר מאוחרות בבוקר מאוד קשה לו לקום ביום הוא משתולל המון יש לי תור לניורולוג חדש בקופת חולים האים יש בדיקה שאני יכולה לבקש במקום לשמוע שאין מה לעשות הם לא יודעים שגם השינה שלי ניפגעת . תודה.

07/04/2013 | 13:18 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

בילדים עם אוטיזם יש בעיות שינה רבות. ממליצה דווקא לפנות לרופא ילדים מומחה בהפרעות שינה שידע לטפל בהפרעות השינה של בנך

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים