תצאות בדיקת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

14/03/2013 | 08:45 | מאת: עדי

היי לאחר הרבה זמן של בדיקות צילומים ותרופות סוף סוף עשינו מעבדת שינה לידה חשוב לציין שהילדה בת שנה ו8 חודשים מגיל 0 היו חירחורים שיעולים ונזלת כרונית עשינו צילום שקדים וראינו שיש שקד שלישי והאנדואידים מוגדלים מעבדת השינה הראתה ככה : נערכה בדיקה שינה בליל 05/03/2013 . ערוצי הבדיקה כללו : נשימת אף, נשימת חזה, נשימת סרעפת, נחירות, ריווי חמצן בדם, תנוחת גוף . משך הרישום: ש 52 ' 5 דק', במהלכן אובחנו 28 הפסקות נשימה, בצפיפות של 5 אירועים לשעה. נרשמו 19 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מתחת ל - %90 , מרמה בסיסית של % 94 עד למינימום של % 79. אחוז הזמן בו ריווי החמצן מתחת ל – %2% 90. בתצלום הוידאו נצפה מאמץ נשימתי לאורך מרבית הבדיקה אשמח לקבל קצת מידע ומה הטיפול חשוב לציין שכבר טיפלנו בסינגולייר ומשאפים למיניהיים ועדיין אין שיפור . תודה

14/03/2013 | 08:53 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

תוצאות אלה מצביעות על הפרעת נשימה חסימתית בדרגה בינונית. מה שצריך לעשות זה לפנות לרופא אא"ג - לצורך הערכה וטיפול (ניתוחי).

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים