בת שנתיים - הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

13/03/2013 | 11:40 | מאת: טלי

שלום רב, בשבוע האחרון ביתי בת השנתיים החלה להתעורר יותר מ3 פעמים בלילה בצרחות ובבכי. זה לא נראה שישי לה סיוטים או חלומות אלה איזה קושי התנהגותי בו היא מבקשת שנרים אותה ונוציא מהמיטה. לפני זה לא היו כלל בעיות בלילה היא נרדמת לבד והיתה ישנה רצוף עד הבוקר. אנחנו נכנסים לחדר כל 10 דק שמים לה מוצץ ומרגיעים אותה במשפט קצר.אך כעבור מספר דקות היא שוב בוכה וצורחת. מה עושים? אנחנו חסרי אונים.

13/03/2013 | 14:29 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

אם מדובר בבעיה שנמשכת שבוע ימים בילדה שנרדמת בכוחות עצמה ללא בעיות - אין מקום לבירור או התערבות כלשהי. קרוב לוודאי שיחלוף כמו שבא.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים