הפרעות שינה לילדה בת 4 שמאובחנת על הרצף האוטיסטי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

17/12/2012 | 15:35 | מאת: אליהו שחף

נכדתי מאובחנת כאוטיסטית. בעיות התנהגות ותקשורת. לאחרונה מתעוררת בשעות המוקדמות של הלילה ולא נרדמת עד הבוקר. לכן מפסידה גם שעות גן, ומתישה את ההורים. היא מטופלת בהמלצת הרופאה מהתפתחות הילד בהורמון שינה (2 כדורים). בשלב זה אין הקלה. מה ניתן לעשות?

18/12/2012 | 08:18 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הפרעות שינה שכיחות בספקטרום האוטיסטי ומלטונין ("הורמון השינה") הוא הקו הראשון בטיפול אולם בדרך כלל יש צורך בתרופות נוספות אם לא עוזר.

18/12/2012 | 08:18 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

הפרעות שינה שכיחות בספקטרום האוטיסטי ומלטונין ("הורמון השינה") הוא הקו הראשון בטיפול אולם בדרך כלל יש צורך בתרופות נוספות אם לא עוזר.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים