קשיי הירדמות ביום ובלילה תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

08/12/2012 | 15:37 | מאת: הורים עייפים

שלום הבת שלנו בת שנה ועד היום לא ישנה לילה רצוף. היא מתעוררת בין פעם לפעמיים בלילה כדי לאכול ולפעמים מתעוררת בנוסף להאכלות עוד מספר פעמים בבכי ונרגעת לאחר מספר דקות לאחר שמרימים אותה קצת ו/או נותנים לה מוצץ. היא נולדה קטנה במשקל והיא עדיין נחשבת באחוזון נמוך מאוד ובגלל זה הרופאה שלה לא ממליצה על גמילה מארוחות לילה. ללילות ללא שינה כבר התרגלנו פחות או יותר. הקושי הוא ביום. גם בגן וגם בבית היא פשוט לא מצליחה להירדם במהלך היום וזאת למרות שהיא ממש ממש עייפה. זה מגיע למצב שהיא פשוט עצבנית מרוב עייפות (והיא לא אוכלת סוכר/קפאין). ניסינו הכל- על הידיים, להירדם לבד, בעגלה... הכל. שום דבר לא עוזר. היא ישנה בלילה 10.5-11 שעות ברוטו וזהו. בגלל שהיא לא ישנה ביום היא נרדמת כבר בשעה 6 בערב. מה עושים...?

10/12/2012 | 11:49 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

על פי כל מה שכתבת נראה שהדבר הנכון עבורכם הוא יעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים