תנועתיות במיטה ואיכות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

05/11/2012 | 00:22 | מאת: נ

שלום רב, בני בן שנתיים וארבעה חודשים, ישן מגיל צעיר לילה שלם אולם מרבה להתהפך במהלך הלילה. האם זה מעיד בהכרח על איכות שינה נמוכה? אציין רק כי הוא הוא נמצא באחוזונים נמוכים בגובה ומתחת לאחוזוני משקל וכמובן במעקב בשל כך.

05/11/2012 | 11:02 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

תנועתיות רבה בשינה שכיחה בגיל הילדות. תנועתיות רבה (ביחוד בהקשר של הפרעה בצמיחה) יכולה להעיד על הפרעת נשימה בשינה אולם בד"כ ההורים יתארו גם נחירות או רעש נשימתי בשינה, הזעה, שינה עם ראש מוטה אחרוה, פה פתוח ועוד'). יכולות להיות גם הפרעות תנועה בשינה. אם את לא שקטה- כדאי לך לפנות ליעוץ מסודר של רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים