התעוררויות תינוק

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

15/09/2009 | 20:54 | מאת: מירי

שלום רב . בני בן תשעה חודשים. תינוק רגוע וחייכן. נרדם בכוחות עצמו במיטה. מזה שלושה חודשים מתעורר כשלוש ארבע פעמים בלילה בבכי קורע לב ולא נרגע עד שמקבל בקבוק 0מוצץ אותו קצת וחוזר לישון) בשאר הלילה שינתו מאוד לא רגועה. מתנדנד מצד לצד ו"מדבר" מתוך שינה. יש לציין שטרם יצאו לו שיניים- מה ניתן לעשות?

15/09/2009 | 22:28 | מאת: ד"ר ריבי טאומן

השאלה למה את מתכוונת כשאת אומרת "נרדם בכוחות עצמו במיטתו" - האם נרדם עם בקבוק או מוצץ? אם כן - זו הסיבה שזקוק לאובייקטים אלה גם במהלך הלילה. שנתם של תינוקות יכולה להראות מאוד "פעילה". קיימת תנועתיות רבה בשינה. אם לא קיים רעש נשימתי או נחירות בדרך כלל אין סיבה לברור כלשהו. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים