בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

05/11/2009 | 11:11 | מאת: ימית

שלום רב הנני בת 60 ואובחנתי לאחרונה ככבד שלי שומני והותחל אצלי טיפול בפרדיניזון. ברקע הרפואי שלי סכרת שומנים ו2 צינתורים. מזה כחודשיים התפרצה אצלי המחלה שלבקת חוגרת ללא טיפול רפואי פרט למשככי כאבים. לאחרונה ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ונאמר לי כך: כבד:" אינו מוגדל, מרקמו מגורגר עם הסננה שומנית דיפוזית דרגה 2, ללא ממצא פוקאלי". ברצוני לדעת על מה זה מעיד. בתודה מראש.

09/11/2009 | 16:50 | מאת:

שלום הכנסי לבריאות 10 בערוץ 10 VOD , הופעתי בנושא זה אצל פרופ קרסו בתאריך 27.10.09 ותוכלי ללמוד על נושא הכבד השומני.