אני נשא HIV ולי יש חבר יש לו הפטאיטיס B

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

11/04/2010 | 22:25 | מאת: עומרי

אני נשא HIV עם CD4 מעל 500 עומס נגיפי מתחת לסף הגילוי VL השאילה שלי אליך פרופסור למרות שעדיין לא היה בני לבינו יחסי מין מלאים רק נשיקות מאוד ארוכות האם אני בסכנה הדבקות בהפטיטיס B מנשיקות ארוכות ? שנית אם הקשר בני לבינו מתפתיח לזוגיות מה עלי לעשות כי לא להדבק בהפטיטיס B ? אגב אני כבר קבלתי את 3 החיסונים להפטיטיס B שנית האם יש היום טיפול שיחסל את ההפטיטיס B לגמרי? ואיך עושים כי לקבל אני וחבר שלי חוות דעת מכבודך ? האם בזימון תורים בבילינסון נותנים תורים ארוכים? תעזרי לנו בבקשה כי להגי אליך לבית החולים בילינסון! תודה מראש

12/04/2010 | 22:09 | מאת:

שלום עומרי נגיף ההפטיטיס B מדבק ביחסי מין. בדוק אצל הרופא המטפל אם אכן החיסון הצליח (בדיקת דם).ניתן לטפל בזיהום אצל חברך אך הטיפול איננו מחסל את הנגיף.התורים בבלינסון ניתן לבדוק במוקד. תוכל להעזר גם בקליניקה שלי בהרצליה מדיקל סנטר.