IgA ותפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

06/03/2010 | 12:15 | מאת: NA

שלום, מזה מספר שנים יש לי ערכים גבוהים מעט של GPT וכן מעט IgA בבדיקת ASCA. נשללה מחלת ציליאק. בבדיקה האחרונה יש עליה של IgA ל 57.8 וכן GGT 85 GPT 43 תשובות שליליות ל: AFP TM, וכן atypical pANCA האם יש קשר בין העליה ב IgA לתפקודי הכבד? איזה ברור נוסף יש לעשות?

08/03/2010 | 17:17 | מאת:

שלום אינני מכירה ערכים אלה של IgA .תלוי מה הם ערכי הנורמה של המעבדה שבדקה. השאלה היא אם בוצע ברור מעבדתי של סרולוגיות וירליות ואוטואימוניות וכן על פי הגיל ברור מטבולי. כמו כן יש לבצע אולטרהסאונד.