שלום אני ימימה ויש לי שחמת כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

18/05/2011 | 14:18 | מאת: ימימה ברזילאי

אני חולת שחמת כבד 10 שנים 28.1 עברתי ביופסיה ובביופסיה חשבו שיש לי גידול בכבד ויצא לא סרטני ומאז אני חליתי במיימת ועכשיו אני עושה דיקור ומוציאה 6 ליטר מהבטן ( אני בת 52 ) הייתי אצל הרופא והמציץ על tips ממולץ לעשות אתזה ? אני מבקשת ממך לענות לי במהירות תודה :)

18/05/2011 | 16:17 | מאת:

שלום ימימה, אין שום דרך לענות במקצועיות ויסודיות על שאלתך דרך הפורום. המקרה מורכב וצריך לראות אותך, כל התיק הרפואי וההדמייה על מנת להתרשם. פרופ' זיו בן ארי, מומחית למחלות כבד, מנהלת יחידה במכון כבד, בי"ח בלינסון, 039377250 הרצליה מדיקל סנטר 099592421