טיפול בצהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

21/10/2009 | 15:52 | מאת: יונת

שלום רב, אחרי שעברתי את כל הבדיקות כולל צבהת בי הרופא המליץ לי לעבור טיפול בזריקות , ממה שאני הבנתי ממנו יש לו הרבה תופעות לואי אבל יש סיכוי של כ-5% להשמיד את הנגיף .השאלה שלי ,איפה עושים את זריקה, שריר או שומן? ותופעות לואי הם בימים הראשונים אחרי הזריקה או ממש במהלך כל השבוע , איך נקראת התרופה /החומר שמזריקים ? יש אולי איזה אתר שמספר בדייקנות על התרופה ועל תופעות הלואי ?

23/10/2009 | 08:11 | מאת:

שלום יונת הזריקה ניתנת בזרוע מתחת לעור.התרופה נקראת פגאסיס. התופעות הקשות יותר הן ביום הזריקה.אך יתכנו תופעות לוואי נוספות של ירידה במשקל, שלשלולים, דיכאון,פגיעה בספירת הדם.