אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

22/03/2015 | 09:59 | מאת: שגיא

אני מצרף פרטים נוספים להודעה קודמת.שגיא,מתמודד בתחום בריאות הנפש, בן שלושים ושבע, נמצא אצלי כבד שומני בעבר, בעקבות עליה בתפקודי כבד בבדיקת דם, זומנתי לאולטרסאונד, התוצאה לגבי הכבד הינה: בגודל תקין,מרקם מעט אקואי,מתאים להסננה שומנית בינונית,באונה שמאלית-הודגם ממצא היפואקוגני,מוגדר,בגודל 8 מ"מ-טיבו אינו ברור.בסיכום רשום: ממצא כבדי כמתואר-נא המשך בירור ע"י אמצעי הדמייה נוספים. קבעתי תור לבדיקת סיטי. עשיתי בינתיים בדיקות דם, הפיטטיס בי וסי יוצא שלילי, ALPHA FETOPROTEIN TM 1.56ng/ml GOT-39,GPT-75,GGT-112, מה דעתך?

22/03/2015 | 17:46 | מאת:

עלייה קלה באנזימי הכבד על רקע יתכן הכבד השומני. כדאי לטפל בבעיה