חייב תשובה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

24/12/2014 | 19:26 | מאת: משה

פרופסור הייתכן תוצאות קטנות מ20 לאחר מכן עלייה קלה וחודשיים לאחר מכן ירידה לקטן מ20 אצל חולה כרוני? זה פשוט משגע אותי הדבר הזה

25/12/2014 | 17:37 | מאת:

לא מבינה!?

27/12/2014 | 23:58 | מאת: משה

אני מוגדר חולה הפטיטיס בי כרונית אני מבצע מדי חצי שנה בדיקות דם עד לפני 4 חודשים תוצאות ה quantitative pcr היו קטנות מ20 לפני 4 חודשים ביצעתי את בדיקות הדם הרגילות ואז הופיע איזשהו מספר אומנם קטן להגדרתך אבל כנראה גבוה מ20 רופא המשפחה שלי שלח אותי לבדיקות בחודש דצמבר כעבור חודשיים והפעם יצא שוב תוצה קטנה מ20 . השאלה האם דבר כזה יתכן?