בעיה שאני חושב שקשורה לכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

10/08/2014 | 01:15 | מאת: מאור

בזמן האחרון ובפרט בתקופה האחרונה אני מרגיש נורא חלש בהתחלה חשבתי שאני עייף ואז הבנתי שזו חולשה כי עייפות אין לי ואני יושן מצויין הלכתי להתייעץ עם הרופא הוא שלח אותי לבדיקות דם ואמר שכבד ממוצע של בנאדם עובד 30% 40% אמר לי כמה מונחים באנגלית שאני לא זוכר ואמר לי שהכבד שלי במקום 40% עובד 100% או 110% והוא לא בטוח בעצמו שזה קשור לאיזה שהוא וירוס ואני צריך ללכת לבדיקות דם חוזרות עוד לא הלכתי רציתי להתייעץ איתך ולשאול האם יש קשר בין הדברים או שהבעיה מוכרת לך האם זה משהו שאני אוכל או פעילות גופנית שאני עושה ולא מודע אליה שגורמת לבעיה עם כן איך ניתן לפתור בעיה זאת ובמקרה הגרוע מה יכול לקרות לי ? בתודה, מאור.

10/08/2014 | 17:58 | מאת:

לא הבנתי ונראה לי גם אתה. אם ישנה בעיה עם הכבד בקש הפנייה למומחה למחלות כבד באיזור מגוריך.כבד של אדם בריא עובד ב-100%